6a càpsula formativa per a tècnics i tècniques d’esports col·lectius i individuals “Treball de les emocions”

Us presentem la 6a càpsula formativa online per a tècnics i tècniques d’ ESPORTS INDIVIDUALS i ESPORTS COL·LECTIUS a càrrec de la Ione Román, Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Diplomada en Magisteri d’Educació Física per la Universitat Europea de Madrid (UEM): “Treball de les emocions”

5a càpsula formativa per a tècnics i tècniques “Preparació de l’entrenament als esports individuals”

Us presentem la 5a càpsula formativa online per a tècnics i tècniques d’ ESPORTS INDIVIDUALS: “Preparació de l’entrenament als esports individuals” a càrrec de Lara Barbancho Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Professora de CAFE a EUSES Terres de l’Ebre. Professora de CAFE i al doble grau de CAFE i FIsioteràpia a Tecnocampus (Pompeu Fabra)i entrenadora i Jutgessa nacional de Gimnàstica Rítmica).

5a càpsula formaiva per a tècnics i tècniques “Preparació de l’entrenament als esports col·lectius”

Us presentem la 5a càpsula formativa online per a tècnics i tècniques d’ ESPORTS COL·LECTIUS: “Preparació de l’entrenament als esports col·lectius” a càrrec de Gabriel Daza, Doctor per la Universitat de Barcelona, Màster en Psicologia de l’esport per la UAB i Cap del Departament de Rendiment i Professor de l’INEFC- Centre de Barcelona (UB).

4a càpsula formativa per a tècnics i tècniques d’esports col·lectius i individuals “Hàbits saludables”

Us presentem la 4a càpsula formativa online per a tècnics i tècniques d’ esports col·lectius i individuals a càrrec de Carla Méndez, graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona. Màster en Nutrició i Alimentació per la Universitat de Barcelona: “Hàbits saludables”