[vc_row][vc_column][vc_column_text]

CAMPIONAT CICLISME ESCOLAR 2020

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3167″ img_size=”medium”][vc_single_image image=”3168″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El Circuit de Ciclisme Escolar consisteix en diferents trobades de ciclisme en les que els nens/es poden gaudir de la conducció de la bicicleta en les diferents curses que es realitzen. Cadascuna de les trobades tindrà una classificació individual que també comptabilitzarà per a la classificació final del campionat. Per aquest motiu, és important participar a totes les proves.

Està inclòs dins de les activitats de Jocs Escolars del Consell Esportiu del Baix Llobregat, i organitzada pels experts dels diferents Club Ciclistes del Llobregat  (Esport Ciclista Cornellà, Club Ciclista Sant Joan Desí i Club Ciclista Sant Boi ), amb la col·laboració del Parc Ciclista del Llobregat i el suport dels ajuntaments corresponents.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

INFORMACIÓ I CALENDARI DEL CAMPIONAT

[/vc_column_text][vc_single_image image=”12078″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]