[vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”19553″ css=”.vc_custom_1622114446563{margin-bottom: -250px !important;margin-left: -180px !important;}” el_class=”logo”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

L’obesitat i el sobrepès són un veritable problema en la salut mundial, amb importants conseqüències físiques i emocionals que afecten el benestar social general. Tot i que aquesta qüestió no és, ni pot ser, la més important dins de l’àmbit educatiu, sí que hem de donar resposta, de manera raonable, a la inquietud social que genera tant en les famílies com en els responsables públics.

L’obesitat entre els nens i adolescents ha augmentat a tot el món, prenent en aquests últims anys proporcions alarmants en molts països, esdevenint un problema greu que s’ha d’abordar amb urgència.

En efecte, la presència d’aquest alt percentatge de nens i joves amb sobrepès i obesitat ha sigut el detonant de nombroses investigacions, estudis i programes d’iniciativa pública i privada.

És per això, que des del Consell Esportiu del Baix Llobregat hem confeccionat  el “Be Active, Be Healthy” on presentem 10 jocs populars relacionats amb l’aprenentatge dels hàbits saludables i una alimentació equilibrada.

A més a més, aquest programa, tal i com el seu nom indica, serà efectuat en Anglès, sempre tenint present el nivell dels escolars a l’hora de fer la presentació i realització de l’activitat.
Aquest programa està pensat per donar a conèixer als escolars què suposa l’obesitat, el sobrepès i el sedentarisme i com promoure de manera eficaç, un estil de vida saludable dins l’entorn escolar, a casa i en la comunitat.

Lloc: Al mateix centre educatiu. Recomanable disposar dels següents espais per dur a terme l’activitat:

  • Pati, pista exterior o gimnàs.
  • Lavabos per rentar-se les mans.

Dies: A concertar amb el Consell Esportiu a través de promosalut@cebllob.cat (durada 1 hora). La inscripció es formalitzarà a través d’aquest mateix correu electrònic, enviant el full d’incripció. Per descarregar-vos el full d’inscripció feu click aqui.

Adreçat a: Alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària i 1r i 2n de secundària (grup- classe de 25 alumnes).

Preu: El preu per sessió d’una hora serà de 35€.

Aquestes reserves es realitzaran en funció de l’ordre d’arribada d’inscripcions. El període d’inscripció finalitzarà el divendres 1 de febrer de 2021.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]